Oletko sporttinen, reipas ja iloinen? Innostunut, vastuuntuntoinen ja aikaansaava? Rakastat asiakaspalvelua ja päivittäisiä haasteita? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, saatat hyvinkin olla etsimämme huipputyyppi!

Seikkailupuisto Korkee

Seikkailupuisto Korkee on pk-seudun ensimmäinen köysiseikkailukohde, joka on tarjonnut elämyksiä asiakkailleen jo vuodesta 2014. Ensimmäinen kohde avattiin Mustikkamaalle ja Paloheinän puisto avattiin vuonna 2017.

Molemmissa puistoissa on valtavasti erilaisia tehtäviä, vaijeriliukuja sekä erikoisempia haasteita (oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi hypätä helikopterista? Korkee Paloheinässä se onnistuu!). Köysiseikkailun lisäksi asiakkaille on tarjolla myös geokätköilyä, metsäjoogaa ja muita ulkoilma-aktiviteetteja.

Korkeen asiakaskunta on laaja: meillä käy niin lapsia kuin aikuisia, synttäri- ja polttariporukoita sekä tiimi- ja tykypäivän viettäjiä. Meillä voi myös järjestää isoja ryhmätilaisuuksia.

Haemme

Haemme seikkailuohjaajia, vuorovastaavia sekä keskuspäälliköitä niin Mustikkamaan kuin Paloheinän puistoihin.

Seikkailuohjaajia

Seikkailuohjaajana olet koko firman tärkeimmässä työssä, eli suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa! Ohjaat, autat ja opastat asiakkaita hyvällä ja positiivisella asenteella. Osallistut säännöllisiin harjoituksiin ja koulutuksiin, jotta osaat toimia yllättävissäkin tilanteissa.

Vuorovastaavia

Vuorovastaavan tehtävänä on huolehtia, että päivä sujuu suunnitelmien mukaan ja että asiakaspalvelu on loistavaa. Osallistut asiakastyöhön ja näytät muulle tiimille loistavaa esimerkkiä. Autat muuta tiimiä tarpeen tullen ja pidät langanpätkät työvuoron aikana käsissäsi.

Keskuspäälliköitä

Keskuspäällikkönä vastaat yhden puiston (Mustikkamaa / Paloheinä) päivittäisistä operaatioista ja tiimistä. Toimit esihenkilönä n. 10 hengen tiimille. Huolehdit, että asiakaspalvelu on laadukasta ja kaikki toimivat yhdessä sovittujen toimintamallien mukaan. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja näytät loistavaa esimerkkiä muulle tiimille. Raportoit yrityksen johdolle ja osallistut säännöllisiin yhteisiin kokouksiin muiden keskuspäälliköiden kanssa.

Millainen on ideaalihakijan profiili?

Olet liikunnallinen, etkä pelkää korkeita paikkoja. Olet sosiaalinen ja pystyt pitämään positiivisen asenteen yllä kiireisempinäkin päivinä. Pidät asiakastyöstä ja ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulle on kunnia-asia saada niin asiakkaat kuin työkaverit viihtymään etkä itsekään pelkää ryhtyä hommiin jos näet että jotain pitää saada aikaan. Osaat suomen lisäksi englantia tai ruotsia kohtalaisesti. Ensiaputaito ja kokemus kassatyöskentelystä ovat ehdoton plussa.

Missä tehdään?

Seikkailupuisto Korkeella on kaksi puistoa Helsingissä, yksi Mustikkamaalla ja toinen Paloheinässä. Pääasiallisesti töitä tehdään yhdessä puistossa, mutta tarpeen vaatiessa teet vuoroja ja autat myös toisessa puistossa.

Korvaus menetetystä vapaa-ajasta, eli palkka?

Lähtökohtaisesti noudatamme Huvi-, teema-, ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta. 

Milloin työt alkavat?

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana, Ennen puistojen aukeamista töitä on vähemmän, mutta toukokuun alusta lokakuun loppuun töitä on paljon. Kiireisin aika on heinäkuu. Toivomme, että voit olla kiireisimpään aikaan töissä mahdollisimman paljon. 

Ulkopuistojen kauden päätyttyä on mahdollista siirtyä vastaaviin tai vastaavan kaltaisiin tehtäviin sisäkohteissamme.

Muuta

Koulutamme kaikki henkilöt tehtäviinsä; sinun ei siis tarvitse olla seikkailupuistojen tai kiipeilyn ammattilainen, mutta kiinnostuksesta lajia kohtaan ei tietenkään ole haittaa. Saat loistavat työkaverit avuksesi ja kollegat muista puistoista antavat vinkkejä tarvittaessa.

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana, vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja työskennellä hyvällä fiiliksellä. Mainiona työsuhde-etuna on vapaa pääsy kaikkiin kohteisiimme ympäri Suomea.

Oletko sinä uusin huipputyyppi huipputiimiimme? Klikkaa haluamasi paikkaa alta ja kerro meille, miksi meidän pitää kutsua sinut mukaan tiimiimme! Rekry päättyy 28.2.2023.

Seikkailuohjaaja

Seikkailuohjaajana olet koko firman tärkeimmässä työssä, eli suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa! Ohjaat, autat ja opastat asiakkaita hyvällä ja positiivisella asenteella. Osallistut säännöllisiin harjoituksiin ja koulutuksiin, jotta osaat toimia yllättävissäkin tilanteissa.

Hae Seikkailuohjaajaksi!

Vuorovastaava

Vuorovastaavana teet samoja asioita kuin seikkailuohjaajakin, mutta lisäksi tehtävänäsi on huolehtia, että päivä sujuu suunnitelmien mukaan ja että asiakaspalvelu on loistavaa.

Osallistut asiakastyöhön ja näytät muulle tiimille loistavaa esimerkkiä. Autat muuta tiimiä tarpeen tullen ja pidät langanpätkät työvuoron aikana käsissäsi.

Hae Vuorovastaavaksi

Keskuspäällikkö

Keskuspäällikkönä vastaat yhden puiston (Mustikkamaa / Paloheinä) päivittäisistä operaatioista ja tiimistä. Toimit esihenkilönä n. 10 hengen tiimille. Huolehdit, että asiakaspalvelu on laadukasta ja kaikki toimivat yhdessä sovittujen toimintamallien mukaan.

Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja näytät loistavaa esimerkkiä muulle tiimille. Raportoit yrityksen johdolle ja osallistut säännöllisiin yhteisiin kokouksiin muiden keskuspäälliköiden kanssa.

Hae keskuspäälliköksi!

Active Entertainment

Seikkailupuisto Korkee on osa Active Entertainment -ketjua, johon kuuluvat Seikkailupuisto Korkee Mustikkamaalla ja Paloheinässä, Irti Maasta -kiipeilykeskukset Helsingissä, Tampereella, Raisiossa ja Porissa, Luolaseikkailu Tampereella, Pomppulinnaparkit Helsingissä ja Raisiossa sekä Laserareena Espoossa. Active Entertainment Oy on kotimainen perheyritys, jonka perustajilla on pitkä kokemus vapaa-ajan ja viihteen toimialalta.

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA