KOULUT

Kouluryhmät ja luokkaretket Korkeessa tarjoavat mahtavan yhdistelmän elämyksiä ja aktiviteetteja kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä

Koululaisten liikkuminen, varsinkin raittiissa ulkoilmassa, on valtavan tärkeää. Kouluryhmät ja luokkaretket Korkeessa tarjoavat mahtavan yhdistelmän elämyksiä ja aktiviteetteja kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä. Radoilla pääsee kehittämään koordniaatiota, voimaa ja kestävyyttä.Tämän lisäksi radat rohkaisevat haastamaan itsensä, joka puolestaan parantaa itseluottamusta! 

 

Meille voi tulla kouluryhmiä eskari-ikäisitä aina toisen asteen oppilaisiin. Jos kiipeily ja korkeat paikat eivät sovi kaikille, tarjolla on myös aktiviteetteja maan pinnalla.

Korkee on unohtumaton elämys niin koululaisille kuin opettajillekin!

AKTIVITEETIT

LaTvaraTa

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-15 m korkeudelle. Kymmenen eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

LaTvaraTa Jr

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-5 m korkeudelle. Latvarata Jr sopii loistavasti aloittelijoille ja ensikertalaislle.

KantOraTa

KORKEE Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille.

GeocachiNg

Geokätköily on hauska aktiviteetti, jossa suunnistat GPS-laitteen avulla rastilta toiselle ja ratkot tehtäviä. 

WhaT Our cusTomers say

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

Pyydä tarjous