KOULUT

Kouluryhmät ja luokkaretket Korkeessa tarjoavat mahtavan yhdistelmän elämyksiä ja aktiviteetteja kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä

Koululaisten liikkuminen, varsinkin raittiissa ulkoilmassa, on valtavan tärkeää. Kouluryhmät ja luokkaretket Korkeessa tarjoavat mahtavan yhdistelmän elämyksiä ja aktiviteetteja kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä. Radoilla pääsee kehittämään koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä.Tämän lisäksi radat rohkaisevat haastamaan itsensä, joka puolestaan parantaa itseluottamusta! 

 

Meille voi tulla kouluryhmiä eskari-ikäisitä aina toisen asteen oppilaisiin. Jos kiipeily ja korkeat paikat eivät sovi kaikille, tarjolla on myös aktiviteetteja maan pinnalla.

Korkee on unohtumaton elämys niin koululaisille kuin opettajillekin!

Koululaisliput sisältävät tarvittavat varusteet ja opastuksen ennen radoille siirtymistä. Hanskat eivät kuulu pakettiin, mutta voit ostaa omat hanskat erikoishintaan 2€/hlö. Varaamme erillisen katetun alueen käyttöönne, jossa voitte nauttia eväistä (voitte tuoda omat eväät tai käyttää kahviomme palveluita). 

Opettajat/huoltajat seikkailevat veloituksetta. Tarjoamme myös kupillisen kahvia/teetä omaan piikkiimme. Jotta päivä olisi mahdollisimman mukava kaikille, osa osallistujista voi köysiseikkailun sijaan kokeilla geokätköilyä, jos jostain syystä korkeat paikat eivät sovi. Geokätköilyssä kierretään lähiympäristöä etsien luontoon piilotettuja kätköjä GPS-laitteen ja vihjekartan avulla.

Koululaislipun hinta on 21€/hlö (minimiryhmä 15 henkeä). Ota yhteyttä info@korkee.fi jos ryhmäsi on alle 15 tai yli 40 henkeä. Radoille mahtuu samanaikaisesti 150 henkeä, mutta suosittelemme, että isompien ryhmien kohdalla aloitusaikoja porrastetaan hieman, jotta vältytään ruuhkilta varusteiden pukemisessa sekä alkuopastuksessa.

AKTIVITEETIT

LaTvaraTa

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-15 m korkeudelle. Kymmenen eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

LaTvaraTa Jr

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-5 m korkeudelle. Latvarata Jr sopii loistavasti aloittelijoille ja ensikertalaislle.

KantOraTa

KORKEE Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille.

Geokätköily

Geokätköily on hauska aktiviteetti, jossa suunnistat GPS-laitteen avulla rastilta toiselle ja ratkot tehtäviä. 

Asiakaskommentteja

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

Pyydä tarjous