RYHMÄT

Parasta tekemistä kaiken kokoisille ryhmille!

Seikkailupuisto Korkee tarjoaa mahtavat puitteet kaiken ikäisille, kokoisille ja tasoisille ryhmille! Tekemistä riittää korkeella, mutta myös maan tasolla. Tutustu tarjontaan alempaa ja varaa heti tai kysy lisää.

Miten varaan?

Osan tuotteista/paketeista voit varata suoraan sivujemme kautta. Klikkaile siis menemään 24/7! Jos et löydä itsellesi sopivaa kokonaisuutta, täytäthän lyhyen lomakkeen alla, niin otamme yhteyttä!

Tiimi- ja tykypäivät

Liikunnallinen ja yhteishenkeä kohottava tiimi- tai tykypäivä raittiissa ulkoilmassa tarjoaa loistavaa vaihtelua neljän seinän sisällä olemiselle. 

Kouluryhmät

Kouluryhmät ja luokkaretket Korkeessa tarjoavat mahtavan yhdistelmän elämyksiä ja aktiviteetteja kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä.

SYNTTÄRIT

Liikunnalliset synttärit raikkaassa ulkoilmassa! Voiko olla parempaa?

Polttarit

Järjestä päivän sankarille ikimuistoiset polttarit Korkeessa!

Paketit ja kokoNaisuudet

Pyrimme tekemään kaiken mahdollisimman helpoksi sinulle. Sen vuoksi olemme muodostaneet suosituimmista tuotteista helposti varattavia paketteja, joita voi muokata esim. Tarjoiluiden suhteen varausvaiheessa. Valitun kokonaisuuden hinta näkyy koko ajan sivulla. Nämä paketit voit varata kellon ympäri sivujemme kautta. SIvuiltamme näet myös varaustilanteen.

 

Jos kuitenkin käy niin, ettet löydä itsellesi sopivaa valmista pakettia, niin ei hätää - ota yhteyttä, niin teemme ehdotuksen toivedesi mukaan! Täytä lyhyt lomake alta, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian! Yli sadan hengen tilaisuus? Ei ongelmaa. Tekemistä pitäisi olla enemmän? Ei ongelmaa. Järjestyykö ruokailu jossain lähiravintolassa? Tottakai! Haluamme tuottaa sinulle parhaan elämyksen ikinä!   

Asiakkailtamme kuultua

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

Pyydä tarjous