TIIMI- JA TYKYPÄIVÄT

VAIHTELUA NELJÄN SEINÄN SISÄLLÄ OLEMISELLE

Liikunnallinen ja yhteishenkeä kohottava tiimi- tai tykypäivä raittiissa ulkoilmassa tarjoaa loistavaa vaihtelua neljän seinän sisällä olemiselle. Voit valita valmiista paketeista tai voimme räätälöidä vaikka koko päivän kestävän tilaisuuden usealle sadalle hengelle. Jos et löydä heti sopivaa kokonaisuutta, ota yhteyttä alempaa löytyvällä lomakkeella.

 

Yhteishengen kohottamisen lisäksi Korkee sopii vaikka projektien kick-offeille, tuotelanseerauksille tai asiakastilaisuuksille. Jos sinulla on idea, ota yhteyttä, me otamme siitä kiinni ja teemme elämyksellisen ehdotuksen!

Mitä kaikkea voit tehdä Korkeessa?

Mietityttääkö sää? Älä murehdi enempää!

Mietityttääkö sää? Ratamme voivat olla auki säällä kuin säällä ympäri vuoden, mutta tarpeen vaatiessa voimme siirtää ryhmänne sisätiloihin REDIin, Kalasatamaan, jossa voitte valita sisäkiipeilyä tai laserserikkailua. Älä stressaa kelistä, meiltä löytyy vaihtoehto joka tilanteeseen!

PIMEÄSEIKKAILU

Lähde mukaan jännittävään pimeäseikkailuun tähtien alla! Otsalampuilla varustetut seikkailijat voivat kokea Latvaradat pimeässä, samalla kun nauttivat upeasta ulkoilmasta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin teemme sinulle tarjouksen unohtumattoman elämyksellistä tiimi- tai virkistyspäivästä!

5 SYYTÄ VARATA PIMEÄSEIKKAILU

  1.  Uniikki ulkoilmakokemus: Anna tiimillesi virkistävä tauko tyypillisestä toimistoympäristöstä tarjoamalla heille jännittävä ulkoilmaseikkailu, jollaista he eivät ole ennen kokeneet.
  2. Rentoa yhdessä tekemistä: Pimeäseikkailu mahdollistaa osallistujille mahdollisuuden nauttia ja vahvistaa tiimihenkeä omassa tahdissaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät rennompaa tiimipäivää.
  3. Sykettä nostattavaa ja hauskaa: Otsalamppujen valaistessa tietä haastavien ratojen läpi osallistujat voivat nauttia adrenaliinilla maustetusta seikkailusta, luoden muistoja ja tarinoita jaettavaksi vielä tapahtuman jälkeenkin.
  4. Mieleenpainuva tiimipäivä: Mieleenpainuva ja jännittävä tiimipäivä luo positiivisia kokemuksia ja elämyksiä, jotka parantavat yhteishenkeä ja sitoutuneisuutta.
  5. Sopii isoille ja pienille ryhmille: Pimeäseikkailu on täydellinen ja kustannustehokas valinta niin pienille kuin isommillekin ryhmille,

TARJOILUT JA TILAVARAUKSET?

Paikan päältä saa ilman ennakkovarausta kevyttä suolaista tai makeaa syötävää sekä juomia. Katso valikoima ohesta. Voimme myös järjestää isompia lounaita puiston alueella tai ehdottaa lähialueiden ravintoloiden ja kahvioiden palveluita. Varsinaisia kokoustiloja meiltä ei löydy, mutta katosten ja suurten aurinkovarjojen alla voi pitää palaveria tarvittaessa.

MILLAISIA TAPAHTUMIA VOIT JÄRJESTÄÄ KORKEESSA?

Pyydä tarjous