SYNTTÄRIT

Liikunnalliset synttärit raikkaassa ulkoilmassa! Voiko olla parempaa? Lisää kokonaisuuteen kevyet tarjoilut nautittavaksi aktiviteetin jälkeen, niin unohtumattomat synttärit alkavat olla kasassa!

Liikunnalliset synttärit raikkaassa ulkoilmassa! Voiko olla parempaa? Lisää kokonaisuuteen kevyet tarjoilut nautittavaksi aktiviteetin jälkeen, niin unohtumattomat synttärit alkavat olla kasassa!

Synttäreille sopivia aktiviteetteja

LATVARATA

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-15 m korkeudelle. Kymmenen eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

LATVARATA Jr

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-5 m korkeudelle. Latvarata Jr sopii loistavasti aloittelijoille ja ensikertalaislle.

KANTORATA

KORKEE Kantoradat on suunniteltu erityisesti kaikkein pienimmille seikkailijoille.

GEOKÄTKÖILY

Geokätköily on hauska aktiviteetti, jossa suunnistat GPS-laitteen avulla rastilta toiselle ja ratkot tehtäviä. 

BenjitrampoliiNi

Benjitrampoliinilla hypit paljon korkeammalle kuin tavallisella trampoliinilla!

LISÄTIETOJA

ERILLINEN TILA VARATTU JUHLIJOILLE

Synttäripaketit sisältävät erillisen tilan, jossa juhlijat voivat herkutella seikkailun jälkeen. Tuo omat eväät tai hanki tarjoilut kahviostamme!

Tarjoilupaketit ja VAIHTOEHDOT

Lisää haluamasi tarjoilut juhliin varausvaiheessa. Voit täydentää tarjoiluita myös paikan päällä kahviostamme. Omien eväiden tuominen on sallittua, mutta muistathan siivota jälkesi.

TULOSTETTAVAT kutsut

Lataa ja tulosta juhlakutsut täältä. Kutsut sisältävät ohjeet saapumiseen, varustautumiseen, pysäköintiin jne.

Yleistä

Juhlat voivat kestää korkeintaan kolme tuntia (aktiviteetit ja herkuttelu). Tyypillisimmin juhlat kestävät 2-3 tuntia.

Ensin puetaan varusteet (kypärä, valjaat) ohjaajan valvonnassa. Ennen radoille pääsyä kaikkien osallistujien tulee suorittaa testirata.

Aktiviteettien jälkeen on hyvä herkutella. Emme suosittele syömistä ennen aktiviteetteja.

Nopein tapa varata synttärit on tehdä se sivujemme kautta. Jos et löydä haluamaasi tai tarvitset jotain erityistä, täytä alla oleva lomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian

Pieni sade ei haittaa seikkailua. Kovalla tuulella tai ukkosella voimme sulkea puiston turvallisuussyistä. Näissä tapauksissa hyvitämme lipun hinnan.

Pue keliin sopivat vaatteet ja muista, että seikkailu on liikunnallista. Hyvät kengät, jotka peittävät varpaat. Hanskat ovat latvaradoilla pakolliset. Voit ostaa omat lipunmyynnistä tai tuoda omat.

Juhlien hinta koostuu lippujen hinnasta, mahdollisista tarjoiluista sekä mahdollisesta tilavarauksesta.

Ota yhteyttä meihin käyttämällä varausvahvistuksessa löytyvää linkkiä. Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varaamista.

ASIAKKAIDEN SUUSTA

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

Pyydä tarjous