Koulujen luokkaretket

Vuoden kohokohta kaikenikäisille oppilaille!

Luokkaretki seikkailupuisto Korkeeseen tarjoaa mahtavat puitteeet kaikenikäisille, kokoisille ja tasoisille oppilaille. Korkeelta löydät paljon tekemistä niin puiden latvoista kuin maan pinnaltakin. 

Korkee Luokkaretkiliput

Köysiseikkailua puissa ja tekemistä myös maan pinnalla. Legendaariset latvaradat ovat klassikko lasten ja aikuisten parissa!
30
€/HLÖ
  • Alkuopastus, köysiseikkailua ja geokätköilyä (molemmat aktiviteetit sisältyvät hintaan, kuten myös radoilla pakolliset hanskat).
  • Erillinen tila omien eväiden syömistä varten (voit myös tilata meiltä)
  • Kokonaiskesto n. 3-4 tuntia
  • Helsinki: Mustikkamaa ja Paloheinä

Tule viettämään upea päivä kanssamme

Luokkaretkipäivä seikkailupuisto Korkeessa on mahtavan liikunnallinen päivä ulkoilmassa. Luokkaretkiliput sisältävät latvaratojen vapaan käytön, geokätköllyä, hanskat kotiinvietäväksi sekä erillisen katetun alueen varattuna käyttöönne.

Luokkaretkiliput ovat varattavissa 22.4. eteenpäin aina juhannukseen saakka ja jälleen elokuusta eteenpäin aina kunnes puistot sulkeutuvat lokakuun loppupuolella. Tarkista vapaat ajat ja tee varaus verkossa klikkaamalla alempaa löytyviä painikkeita.

Köysiseikkailuratamme on suunniteltu sopimaan aloittelijoille ja perheille, mutta ne tarjoavat paljon haasteita myös kokeneemmille seikkailijoille. Radoilla menee aikaa 2-3 tuntia.

Geokätköilyssä jakaudutte pieniin ryhmiin ja kierrätte lähialuetta etsien luontoon piilotettuja kätköjä vihjeiden avulla. Geokätköilyyn kannattaa varata aikaa 1-2 tuntia ryhmästä riippuen.

Luokkaretkilipun hinta sisältää kaikki radoilla tarvittavat varusteet. Radoilla pakolliset hanskat sisältyvät hintaan ja ne saa seikkailun jälkeen omaksi. Varaamme myös käyttöönne katetun alueen eväiden syöntiä varten. Voitte tuoda omat eväät tai tilata kahviostamme (katso menu).

Opettajat ja valvojat pääsevät seikkailemaan veloituksetta. Kupillinen kahvia/teetä tulee vielä kaupan päälle.

Luokkaretkiliput ovat 30€/hlö (min 15 henkeä). Maksu voidaan tehdä paikan päällä tai laskulla. Yli 40 hengen ryhmien tapauksessa ota yhteyttä info@korkee.fi ja teemme tarvittavat varaukset puolestasi.

Radoille mahtuu 150 henkeä samanaikaisesti, mutta yli 40 hengen ryhmien tapauksessa pyrimme porrastamaan aloitusaikoja, jotta varusteiden pukemiseen ja alkuopastukseen ei muodostu turhia jonoja.

Meiltä löytyy myös sisäkohteita (Irti Maasta kiipeilykeskus, Laserareena laserseikkailukeskus, Pomppulinnapark täynnä pomppulinnoja ja muuta hauskaa) ostoskeskus REDIssä (15 minuutin kävelymatka Mustikkamaalta), joten myrskyn sattuessa luokkaretki ei mene pilalle.