Kausikorttien ennakkomyynti
Hanki kausikortit kaudelle 2024 ennakkohintaan (tarjous voimassa 21.4. saakka). Suuren kysynnän johdosta valikoimissamme on nyt kausikortit, kk-kortit, sarjaliput, ja perheliput. Tutustu kausikorttilaisten mahtaviin etuihin Korkeessa ja muissa kohteissa!
Hanki liput nyt!
KESÄTÖIHIN KORKEESEEN
Kesän 2024 tiimin kokoaminen on alkanut, joten jos olet kiinnostunut korkeen paikan tehtävistä, tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae nyt. Elämysten, ystävien ja mahtavien kokemusten täyteinen kesä odottaa!
TUTUSTU AVOIMIIN PAIKKOIHIN JA HAE NYT
Luokkaretket
Järjestä upein luokkaretkipäivä Korkeessa ja nauti elämyksellisestä päivästä ulkoilmassa. Sopivaa tekemistä löytyy kaikenikäisille, -tasoisille ja -kokoisille. Lue lisää ja varaa luokkaretkipäivä, jota muistellaan pitkään!
Lue lisää luokkaretkistä
Tiimi- ja virkistyspäivät
Liikunnallinen ja yhteishenkeä kohottava tiimi- tai tykypäivä raittiissa ulkoilmassa tarjoaa loistavaa vaihtelua neljän seinän sisällä olemiselle. Voit valita valmiista paketeista tai voimme räätälöidä vaikka koko päivän kestävän tilaisuuden usealle sadalle hengelle.
Lue lisää
PIAN SEIKKAILLAAN!
Kauden 2024 valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Toivottavasti nähdään tänäkin kesänä! Muista seurata someamme, niin pysyt kartalla puistoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.
AUKIOLOAJAT
Synttärit ja JUHLAT
Liikunnalliset synttärit raikkaassa ulkoilmassa! Voiko olla parempaa? Lisää kokonaisuuteen kevyet tarjoilut nautittavaksi aktiviteetin jälkeen, niin unohtumattomat synttärit alkavat olla kasassa!
Lue lisää
Previous slide
Next slide

Valitse seuraavan seikkailusi kohde

Seikkailupuisto Korkeen löydät Helsingistä kahdesta sijainnista. Tutustu molempiin alempaa ja muista, että vaikka puistot näyttävät samankaltaisilta, on niissä eri radat ja haasteet!

Mustikkamaa

Legendaariset latvaradat, kiipeilyseiniä, tarzan-liuku ja paljon muuta Mustikkamaalla

PaloheiNä

Hyppaa helikopterista, koe 15 metrin vapaahyppy ja paljon muuta Paloheinässä!

SeikkailupuisTo Korkee

Seikkailupuisto Korkee on pk-seudun ensimmäinen köysiseikkailukohde. Ensimmäinen kohde avattiin 2014 Mustikkamaalle ja toinen kohde Paloheinään 2017. Vaikka kohteet vaikuttavatkin samanlaisilta, kummassakin on täysin erilaiset radat ja tehtävät. Muista käydä molemmissa!

0 +
Haastetta
> 0 m
Vaijeriliukuja
0 +
Rataa
3- 0 m
Korkeus

Tutustu seikkailuihIn

Korkeesta löytyy tekemistä niin puiden latvoista kuin maan pinnaltakin. Latvaratojen lisäksi meiltä löytyy geokätköilyä, metsäjoogaa ja vaikka mitä muuta!

Seikkaile korkeessa

Aktiviteetit

Synttärit

LAHJAKORTIT

Asiakkailtamme kuultua

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841402026089554.