PIMEÄSEIKKAILU

PIMEÄSEIKKAILU

Lähde mukaan jännittävään pimeäseikkailuun tähtien alla! Otsalampuilla varustetut seikkailijat voivat kokea Latvaradat pimeässä, samalla kun nauttivat upeasta ulkoilmasta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin teemme sinulle tarjouksen unohtumattoman elämyksellistä tiimi- tai virkistyspäivästä!

5 SYYTÄ VARATA PIMEÄSEIKKAILU

  1.  Uniikki ulkoilmakokemus: Anna tiimillesi virkistävä tauko tyypillisestä toimistoympäristöstä tarjoamalla heille jännittävä ulkoilmaseikkailu, jollaista he eivät ole ennen kokeneet.
  2. Rentoa yhdessä tekemistä: Pimeäseikkailu mahdollistaa osallistujille mahdollisuuden nauttia ja vahvistaa tiimihenkeä omassa tahdissaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät rennompaa tiimipäivää.
  3. Sykettä nostattavaa ja hauskaa: Otsalamppujen valaistessa tietä haastavien ratojen läpi osallistujat voivat nauttia adrenaliinilla maustetusta seikkailusta, luoden muistoja ja tarinoita jaettavaksi vielä tapahtuman jälkeenkin.
  4. Mieleenpainuva tiimipäivä: Mieleenpainuva ja jännittävä tiimipäivä luo positiivisia kokemuksia ja elämyksiä, jotka parantavat yhteishenkeä ja sitoutuneisuutta.
  5. Sopii isoille ja pienille ryhmille: Pimeäseikkailu on täydellinen ja kustannustehokas valinta niin pienille kuin isommillekin ryhmille,

HINNAT JA VARAUKSET

Pimeäseikkailu järjestetään normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, eli se on erikoistilaisuus sinulle (muista tarkistaa varausehdot). Pimeäseikkailut alkavat iltapäivällä, mutta jos haluat tulla seikkailemaan aiemmin, vilkaise normaalit tiimipäivätilaisuudet

Pimeäseikkailun hinta on 560 € (sis ALV). Hinta sisältää varusteet (valjaat, kypärät, turvalaitteet, otsalampun, hanskat) sekä opastuksen. Tilaisuuden kesto on 2-3 tuntia ryhmästä riippuen. Suositeltu maksimiryhmäkoko on 20 henkeä.

Varaa tilaisuus alla olevien linkkien kautta. Voit myös lähettää meiliä (info@korkee.fi) tai täyttää allaolevan lomakkeen jos sinulla on mitään kysyttävää. Tarkista myös kahviomme listat jos tarvitset jotain lisäpalveluja.

Varaa nyt!

Pyydä tarjous