SYNTTÄRIT KORKEESSA!

Oletko järjestämässä yllätystä ystävällesi tai sukulaisellesi vai onko tiedossa synttärit joiden teemaksi olisi kiva löytää jotain uutta ja jännittävää? Korkeessa vietätte hauskan päivän yhdessä joko korkeuksiin toisia tsempaten tai vain kahvikupin äärellä muiden suorituksia arvostellen. Mustikkamaalla on mahdollisuus varata juhlaväen omaan käyttöön kahvion takaterassi, jonne voi tuoda omat tarjottavat tai katsoa vaihtoehtoja ryhmämenuusta. Suosittuja ovat olleet esim. hodaribaari tai lettukestit hieman nuoremmille seikkailijoille.

Lapsi seikkailee synttäreillä

SYNTTÄRIPÄIVÄN MUUT VAIHTOEHDOT

Puistoissamme on tarjolla synttäriväelle muitakin aktiviteetteja kuten Metsäjooga ja Geokätköseikkailu. Voitte valita aktiviteetit lisäohjelmana tai niille ryhmäläisille jotka eivät halaja korkeuksiin kiipeilemään. Paloheinässä on myös kokoustila sekä saunatilojen varausmahdollisuus (tarkemmat tiedot löytyvät tilausruokamenyystä). Mustikkamaalta on toki myös helppo matkata Korkeasaareen vaikka juhlien jatkoille:) https://www.korkeasaari.fi/ 

synttärit Korkeessa

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata ryhmällenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan aikaa noin tunnin lisää.  Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus, sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Tilausruokamenun saat tästä:

Ryhmämenu Mustikka

Ryhmämenu Paloheinä

Varaukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi tai 040 9310 230

SYNTTÄRIVARAUS

Voit varata synttärit alla olevalla lomakkeella. Puisto on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön virkistyspäivien tai TYKY-päivien merkeissä. Silloin voimme tarjota lisä- ja tukipalveluita päiväänne.

Meiltä löydätte liikunnanohjaajat, juoma- ja ruokatuotteiden palvelut sekä mahdollisuus muokata seikkailupuisto yrityksenne näköiseksi.

Yksityistilaisuudet 4-12 h tarkoittaa n. 100-600 seikkailijaa Latvaradoilla ja 50-150 seikkailijaa Kantoradoilla.

    LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

    KAHVIOISTA PIENTÄ PURTAVAA TAI TARJOILUT RYHMILLE

    Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa kattavat tilausruokamenut ja ravintolapalvelut ryhmille. Toimipisteissä toimii myös kahviot, missä on tarjolla lounasta ja maittavaa pikkupurtavaa.

    Kahvio TIkka Paloheinän ulkoilumaja