Mahtava lahjaidea!
Uudet lahjakorttimme käyvät Korkeen lisäksi muissa suosikkikohteissamme ympäri Suomen! Voit käyttää lahjakorttia sen voimassaoloajan puitteissa monta kertaa niin kauan kuin sillä on arvoa jäljellä.
Tutustu lahjakortteihIN ja hanki omasi
KIITOS KAUDESTA!
See you in season 2024! Follow our social media for updates and news about the parks
AUKIOLOAJAT
Anna seikkailu lahjaksi
Anna lahja, joka liikuttaa ja joka muistetaan pitkään! Saat lahjakortit kätevästi verkkosivuiltamme kellon ympäri, toimitettuna suoraan sähköpostiin tai postitse kotiin.
Hanki lahjakortit täältä
Huikeita seikkailuja
Seikkailupuisto Korkeesta löydä köysseikkailuratojen lisäksi tekemistä myös maan pinnalta. Legendaariset Latvaradat kulkevat 3 - 15 metrin korkeudella maan pinnasta, mutta pienemmille lapsille suunnattu Kantorata vain metrin korkeudella. Maan pinnalta löytyy geokätköilyä ja metsäjoogaa, jos korkeat paikat ja kiipeily eivät kiinnosta. Benjitrampoliini täyttää isojen ja pienten ihmisten hyppimisen tarpeen.
Lue lisää
Tiimi- ja virkistyspäivät
Liikunnallinen ja yhteishenkeä kohottava tiimi- tai tykypäivä raittiissa ulkoilmassa tarjoaa loistavaa vaihtelua neljän seinän sisällä olemiselle. Voit valita valmiista paketeista tai voimme räätälöidä vaikka koko päivän kestävän tilaisuuden usealle sadalle hengelle.
Lue lisää
Synttärit ja juhlat
Liikunnalliset synttärit raikkaassa ulkoilmassa! Voiko olla parempaa? Lisää kokonaisuuteen kevyet tarjoilut nautittavaksi aktiviteetin jälkeen, niin unohtumattomat synttärit alkavat olla kasassa!
Lue lisää
Previous slide
Next slide

Valitse seuraavan seikkailusi kohde

Seikkailupuisto Korkeen löydät Helsingistä kahdesta sijainnista. Tutustu molempiin alempaa ja muista, että vaikka puistot näyttävät samankaltaisilta, on niissä eri radat ja haasteet!

Mustikkamaa

Legendaariset latvaradat, kiipeilyseiniä, tarzan-liuku ja paljon muuta Mustikkamaalla

PaloheiNä

Hyppaa helikopterista, koe 15 metrin vapaahyppy ja paljon muuta Paloheinässä!

SeikkailupuisTo Korkee

Seikkailupuisto Korkee on pk-seudun ensimmäinen köysiseikkailukohde. Ensimmäinen kohde avattiin 2014 Mustikkamaalle ja toinen kohde Paloheinään 2017. Vaikka kohteet vaikuttavatkin samanlaisilta, kummassakin on täysin erilaiset radat ja tehtävät. Muista käydä molemmissa!

0 +
Haastetta
> 0 m
Vaijeriliukuja
0 +
Rataa
3- 0 m
Korkeus

Tutustu seikkailuihIn

Korkeesta löytyy tekemistä niin puiden latvoista kuin maan pinnaltakin. Latvaratojen lisäksi meiltä löytyy geokätköilyä, metsäjoogaa ja vaikka mitä muuta!

Seikkaile korkeessa

Aktiviteetit

Synttärit

LAHJAKORTIT

Asiakkailtamme kuultua

Meidän mielestämme Korkee on tietysti mahtava kohde, mutta sinun ei tarvitse uskoa meitä. Lue asiakkaidemme antamia kommentteja meistä. Meistä olisi mahtavaa jos olisit seuraava palautteen antaja!

ARVONTA!💥💥Viimeisen kerran tänä vuonna sulla on mahdollisuus voittaa meidän lahjakortteja! Tällä kertaa arvottavana on meidän uusi superlahjakortti🤩 Joulun kunniaksi lahjakortin arvo on 140€, joka on tämän vuoden isoin arvottava summa💰 Lahjakortti on voimassa aukioloaikojen puitteissa ensi vuoden loppuun asti eli 31.12.2024♾️Näin osallistut arvontaan:- ota meidän tili seurantaan➕- tykkää tästä julkaisusta❤️- tägää kommentteihin kaveri, jonka kanssa haluat ensi kesänä kiipeilemään!🕴️Arvonta päättyy tämän viikon sunnuntaina 10.12. ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä seuraavana päivänä🧑‍🎄Korkeen lisäksi superlahjakortti käy myös @irtimaasta @laserareena @pomppulinnapark ja @luolaseikkailu !#seikkailupuistokorkee#arvonta #valtavapotti #mustikkamaa #paloheinä #helsinki #turku #raisio #tampere #luolaseikkailu #laserareena #irtimaasta #luolaseikkailu #voitto #seikkailu #joulukuu
Superlahjakortit -20% vielä tämän viikon ajan!Linkki verkkokauppaan löytyy lahjakortit-kohokohdasta💫#seikkailupuistokorkee #irtimaasta #luolaseikkailu #laserarena #pomppulinnapark #blackfriday #tarjous #helsinki #tampere #raisio #lahjaksiseikkailu #lahjaksiliikettä
Meidän lahjakorttivalikoimaan saatiin viime viikolla uutuutena Superlahjakortti! 🦸Ai mikä se on? Se on lahjakortti, joka käy kaikissa Active Entertainmentin kohteissa. Korkeen lisäksi se toimii siis myös Laserareenalla, Irti Maasta-kiipeilykeskuksissa, Pomppulinnaparkissa ja Luolaseikkailussa! 🎡Ja mikä parasta, Black Fridayn kunniaksi päätettiin pistää Superlahjakortit heti alennukseen! Saat nyt lahjakortin 20 % alennuksella käyttäessäsi koodia ‘BW20’. Tarjous on voimassa su 26.11. asti 💥Saat itse päättää lahjakortille ladattavan summan. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Linkki Superlahjakorttien verkkokauppaan löytyy meidän profiilin LAHJAKORTIT-kohokohdasta🌐
Miltä kuulostaisi pikkujoulujen aloittaminen ryhmähenkeä nostattavalla kiipeilyllä? Meidän mielestä se olisi täydellinen ajatus!🎅🎄Korkeeseen on mahdollista tehdä ryhmävarauksia isommille ryhmille vielä marraskuun loppuun asti!🧗‍♂️Tsekkaa tarkemmat tiedot meidän nettisivuilta!#pikkujoulut #ryhmäytyminen #ryhmä #seikkailupuistokorkee #kiipeily #helsinki #seikkailu #hauskaatekemistä #haastaitsesi
Kiipeilykausi päättyi vasta ja nyt jo ikävä takas korkeuksiin😩Mikä on sun paras kiipeilymuisto viime kesältä?🥰#seikkailupuisto #seikkailupuistokorkee #paloheinä #mustikkamaa #helsinki #korkee #myhelsinki #visithelsinki #muistojakesästä  #muistojenmarraskuu
Otamme ryhmiä vastaan myös marraskuussa!Sekä tavalliset päiväseikkailut, että hurjapäiden pimeäseikkailut on mahdollista varata omalle porukalle🌛🧗‍♀️Lisätiedot ryhmävarauksista löydät meidän nettisivuilta!
Tiiätkö sen tunteen, kun oisit halunnut vielä kiipeilemään, mut Korkee on jo kiinni? Mä tiiän😩Onneks meiltä löytyy myös muita seikkailumahdollisuuksia! Ootko käynyt jo testaamassa @irtimaasta @laserareena ja @pomppulinnapark ?🤩...#seikkailupuisto #seikkailupuistokorkee #paloheinä #mustikkamaa #helsinki #korkee #kiipeily #syksy #talvi #redi #kauppakeskusredi #irtimaasta #laserarena #pomppulinnapark #myhelsinki #visithelsinki #reels #foryou