Usein kysyttyä

Miten koronatilanne vaikuttaa seikkailupuistossa käymiseen?
  1. Koronatilanteen helpottaessa on hyvä kuitenkin yhä muistaa pestä kädet ennen puistoon saapumista ja seikkailun jälkeen. Latvaradoilla hansikkaden käyttö on suositeltavaa. Voit tuoda omat tai ostaa puistosta Korkeen hanskat.
  2. Suosittelemme korttimaksua ja pyydämme asiakkaita pitämään asianmukaiset turvavälit jonottaessa ja kaikissa asiointitilanteissa.

Paikan päällä saat vielä tarkemman ohjeistuksen henkilökunnalta. Tulethan paikan päälle vain kun tunnet olosi täysin terveeksi, tervetuloa!

Kauanko seikkailuun kannattaa varata aikaa?

Ryhmäkoosta riippuen seikkailuun on hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. Kun olet ostanut lipun ja saanut varusteet sekä opastuksen niiden pukemiseen käyt läpi testiradan, jonka suorittaminen koulutuksineen vie aikaa noin 15-20 minuuttia. Sitten oletkin valmis lähtemään varsinaisille radoille. Seikkailuaikaa jokaisella on enintään 3 tuntia, jonka jälkeen varusteet luovutetaan eteenpäin seuraavalle seikkailijalle.

Pitääkö seikkailuun varata aika vai voiko vain saapua paikalle?

Aikaa ei tarvitse varata. Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä varauksen, jolloin varaamme kiipeilyvarusteet käyttöönne.

 

Varauskyselyt ja myynti: varaukset@korkee.fi

Asiakaspalvelumme vastaa myynnistä ja tiedusteluista ensisijaisesti sähköpostitse.

Muut asiat:  info@korkee.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

KAHVIOISTA PIENTÄ PURTAVAA TAI TARJOILUT RYHMILLE

Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa kattavat tilausruokamenut ja ravintolapalvelut ryhmille. Toimipisteissä toimii myös kahviot, missä on tarjolla lounasta ja maittavaa pikkupurtavaa.

Kahvio TIkka Paloheinän ulkoilumaja