Usein kysyttyä

Miten koronatilanne vaikuttaa seikkailupuistossa käymiseen?
  1. Koronatilanteen ajan on Latvaradoilla käytettävä hansikkaita. Voit tuoda omat tai ostaa puistosta Korkeen hanskat. Puistoissa on voimassa lisäksi erityisohjeistus mm. hygienan ja turvavälien noudattamisen suhteen ja esimerkiksi lavoilla saa olla perhekuntia lukuun ottamatta vain 1 henkilö. Kädet on hyvä pestä ennen puistoon saapumista ja paikan päällä ennen ja jälkeen seikkailun.
  2. Suosittelemme korttimaksua ja pyydämme asiakkaita pitämään asianmukaiset turvavälit jonottaessa ja kaikissa asiointitilanteissa.
  3. Desifioimme kiipeilyvarusteet aina käytön jälkeen.

Paikan päällä saat vielä tarkemman ohjeistuksen henkilökunnalta. Tulethan paikan päälle vain kun tunnet olosi täysin terveeksi, tervetuloa!

Kauanko seikkailuun kannattaa varata aikaa?

Ryhmäkoosta riippuen seikkailuun on hyvä varata aikaa noin kaksi tuntia. Kun olet ostanut lipun ja saanut varusteet sekä opastuksen niiden pukemiseen käyt läpi testiradan, jonka suorittaminen koulutuksineen vie aikaa noin 15-20 minuuttia. Sitten oletkin valmis lähtemään varsinaisille radoille. Seikkailuaikaa jokaisella on enintään 3 tuntia, jonka jälkeen varusteet luovutetaan eteenpäin seuraavalle seikkailijalle.

Pitääkö seikkailuun varata aika vai voiko vain saapua paikalle?

Aikaa ei tarvitse varata. Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä varauksen, jolloin varaamme kiipeilyvarusteet käyttöönne.

 

Varauskyselyt ja myynti: varaukset@korkee.fi

Puhelin aukioloaikojen puitteissa Mustikkamaalle 040 9664 850 ja Paloheinään 050 3519 190.

Asiakaspalvelumme vastaa myynnistä ja tiedusteluista ensisijaisesti sähköpostitse. Voit laittaa meille kyselyä myös Facebookissa tai soittaa numeroon 040 9310 230.

Muut asiat:  info@korkee.fi

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

KAHVIOISTA PIENTÄ PURTAVAA TAI TARJOILUT RYHMILLE

Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa kattavat tilausruokamenut ja ravintolapalvelut ryhmille. Toimipisteissä toimii myös kahviot, missä on tarjolla lounasta ja maittavaa pikkupurtavaa.

Kahvio TIkka Paloheinän ulkoilumaja