KESÄTÖITÄ KORKEESSA

Tällä hetkellä emme ota uusia hakemuksia vastaan.

Seikkailuohjaaja

Seikkailuohjaajat ovat puiston tärkeimpiä ihmisiä. He työskentelevät suoraan asiakkaiden kanssa ja huolehtivat loistavan asiakaspalvelun lisäksi siitä, että asiakkaat saavat unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä.

Päivittäiset työtehtävät pitävät sisällään puiston avaamiseen ja sulkemiseen liittyviä töitä, asiakkaiden opastamista, neuvomista ja auttamista puistossa, asiakkaiden briiffausta ennen radoille päästämistä, (satunnaisia) pelastustehtäviä, kassatyöskentelyä ja niin edelleen. Työskentelet päivän aikana eri tehtävissä, jotta päivä pysyy mielenkiintoisena.

Seikkailuohjaajalla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta (mutta ei siitä haittaakaan ole)

Vuorovastaava

Vuorovastaavat tekevät kaikkea sitä mitä seikkailuohjaajatkin tekevät. Tämän lisäksi he vastaavat puiston päivittäisistä toiminnoista ja että tiimin jäsenet tietävät mitä kenenkin kuuluu milloinkin tehdä. Vuorovastaava huolehtii tehtäväkierrosta, oikea-aikaisesta tauotuksesta sekä siitä, että kaikki rutiinit ja tehtävät on tehty asianmukaisesti sekä avauksessa että sulussa.

Vuorovastaava hoitaa myös hankalat asiakastilanteet (mikäli tällaisia tulee). Hän on esimerkillinen asiakaspalvelija ja näyttää esimerkkiä muulle tiimille. Sosiaalisuus auttaa vuorovastaavaa pitämään yllä hyvää henkeä kiireisempinäkin päivinä.

Vuorovastaavalla tulisi olla 1-2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä.

UKK

Klikkaa 'hae nyt' -painiketta ylempää ja täytä suoraviivainen hakulomake. Voit halutessasi liittää cv:n tai saatekirjeen, mutta se ei ole pakollista.

Aloitamme hakemusten käsittelyn samantien. Kutsumme kiinnostavia hakijoita lyhyeen etähaastatteluun (Google Meet), jossa myös sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä asioita.

Kesän 2024 tiimin kokoaminen alkaa saman tien, joten älä odottele, vaan laita hakemusta tulemaan!

Pidämme kaikki hakijat ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Otamme hakemuksia vastaan nyt, ja hakulomake sulkeutuu 29.2. Haastattelut pidetään helmi-maaliskuun aikana ja lopullinen tiimi lyödään lukkoon maaliskuun puoleen väliin mennessä.

Tiimin perehdytys tapahtuu kahden viikonlopun aikana huhtikuussa (20-21.4. sekä 27-28.4.) Näihin osallistuminen on erittäin tärkeää, jotta kesästäsi tulee mahdollisimman hyvä. Poikkeustapauksissa muuta koulutusta voidaan järjestää, mutta tämä ei ole yhtä syvällistä kuin koulutusviikonloppujen aikana.

Puistot aukeavat kaikille asiakkaille toukokuun alussa, mutta voimme ottaa ryhmiä vastaan jo huhtikuussa.

Hakemusten valtaisan määrän vuoksi emme valitettavasti voi vastata yksittäisiin kyselyihin sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme kuitenkin kaikkiin kysymyksiin haastatteluissa.

Työskentelemme tiimeissä, eli sinun ei tarvitse olla yli 18 vuotta voidaksesi hakea. Sinun tulee kuitenkin oll yli 16-vuotias.

Et tarvitse aiempaa kiipeily- tai seikkailupuistokokemusta. Koulutamme kaikki tiimiläiset tehtäviinsä ennen kautta ja harjoittelemme säännöllisesti kauden aikana.

Huom: jos sinulla on korkean paikan kammo, niin tämä ei välttämättä ole oikea kesätyöpaikka sinulle. 

Kaikki työkokemus on hyvästä, mutta tiimimme koostuu ihmisistä, joista osa on ensimmäisessä työpaikassaan ja osa on työskennellyt pidempään. Haemme ihmisiä, jotka haluavat tuottaa loistavaa asiakaspalvelua ja jotka haluavat oppia uusia asioita. Lyhyesti: et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Korkee on avoinna toukokuusta lokakuuhun, jonka jälkeen puistot sulkeutuvat talveksi. Meillä on ympäri vuoden avoinna olevia sisäkohteita REDIssä, Kalasatamassa ja joka vuosi muutama tiimiläinen jatkaa työskentelyä sisäkohteissamme.

Työskentelet pääasiassa yhdeessä paikassa, mutta osa ihmisistä haluaa (ja voikin) työskennellä sekä Mustikkamaalla että Paloheinässä.

Pyrimme ottamaan säätilan huomioon ja liikuttamaan tiimiläisiä Mustikkamaan ja REDIn kohteiden välillä tarpeen vaatiessa. Jos ulkopuisto on sateen vuoksi tyhjä ja sisällä on valtava ruuhka, pyydämme joitain ihmisiä auttamaan ulkoa sisälle ja päin vastoin.

Nämä tehdään aina tapauskohtaisesti, mutta tämä auttaa pitämään työkuorman kohtalaisena joka paikassa. Moni tiimiläinen on myös pitänyt vaihtelusta, jota tällainen tarjoaa.