TYKY-PÄIVÄ

Tervetuloa viettämään liikunnallinen ja työporukan yhteishenkeä kohottava tyky-päivä Korkeen radoille Mustikkamaalle tai Paloheinään! Liikkuminen seikkailuhuvipuistossa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi edetä radoilla  omaan tahtiin itselleen sopiviksi katsomillaan radoilla. Eri tehtävät kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa hauskalla ja haastavalla tavalla samalla kun työkaverit kannustavat eteenpäin.

Seikkailupuisto on rakennettu luontoa kunnioittaen yhteistyössä pitkän kokemuksen omaavan saksalaisen seikkailupuistorakentajan kanssa. Puisto täyttääkin kaikki seikkailupuistoja määrittelevät turvallisuusstandardit ja helppokäyttöinen turvajärjestelmämme ei anna kiipeilijälle mahdollisuutta irroittaa itseään turvavaijerista kesken seikkailun. Tämä takaa sen, että seikkailusta voi nauttia ilman tahattomia vaaratilanteita.

Seikailuratojen lisäksi puistoissamme on tarjolla muitakin aktiviteetteja kuten: Metsäjooga, Geokätköseikkailu sekä Paloheinässä Kickbike retki. Voitte valita aktiviteetit lisäohjelmana tai niille ryhmäläisille jotka eivät halaja korkeuksiin kiipeilemään.

Paloheinässä on myös kokoustila sekä saunatilojen varausmahdollisuus (tarkemmat tiedot löytyvät tilausruokamenyystä).

Seikkailupuisto Korkeee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa, kävelytien varrella Korkeasaaren eläintarhaan ja Korkeasaaressa käynti onkin helppo yhdistää seikkailupuistopäivään!

Seikkailupuisto Korkee Paloheinä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa. Paloheinän maja toimii oivana keskuksena puiston vieressä ja uusimmat seikkailuradat pitävät huolen siitä, että tiedossa on ikimuistoinen ja hauska päivä!

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata ryhmällenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan aikaa noin tunnin lisää.  Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus, sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Tilausruokamenun saat tästä:

Ryhmämenu Mustikka

Ryhmämenu Paloheinä

 

Tyky-päivän varaukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi tai 040 9310 230

VARAA KORKEEN TYKY-PÄIVÄ

Voit tehdä varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi sekä soittamalla numeroon 040 9310 230. Voitte varata seikkailupuiston myös yksityiskäyttöönne TYKY-päivien tai virkistyspäivien merkeissä. Silloin voimme tarjota lisä- ja tukipalveluita päiväänne.

Meiltä löydätte liikunnanohjaajat, juoma- ja ruokatuotteiden palvelut sekä mahdollisuus muokata seikkailupuisto yrityksenne näköiseksi. Yksityistilaisuudet 4-12 h tarkoittaa n. 150-600 seikkailijaa Latva–radoilla ja 40-150 seikkailijaa Kanto–radoilla (mustikkamaa).

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

KAHVIOISTA PIENTÄ PURTAVAA TAI TARJOILUT RYHMILLE

Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa kattavat tilausruokamenut ja ravintolapalvelut ryhmille. Toimipisteissä toimii myös kahviot, missä on tarjolla lounasta ja maittavaa pikkupurtavaa.

Paloheinän ulkoilumaja Kahvio TIkka