TYKY-PÄIVÄ

Tervetuloa viettämään liikunnallinen ja työporukan yhteishenkeä kohottava tyky-päivä Korkeen radoille Mustikkamaalle tai Paloheinään! Liikkuminen seikkailupuistossa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi edetä radoilla  omaan tahtiin itselleen sopiviksi katsomillaan radoilla. Eri tehtävät kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa hauskalla ja haastavalla tavalla samalla kun työkaverit kannustavat eteenpäin.

seikkailupuisto korkee-tyky-päivä-virkistyspaiva-kiipelyseinä

Seikkailupuistot on rakennettu luontoa kunnioittaen yhteistyössä pitkän kokemuksen omaavan saksalaisen seikkailupuistorakentajan kanssa. Puistot täyttävätkin kaikki seikkailupuistoja määrittelevät turvallisuusstandardit ja helppokäyttöinen turvajärjestelmämme ei anna kiipeilijälle mahdollisuutta irroittaa itseään turvavaijerista kesken seikkailun. Tämä takaa sen, että seikkailusta voi nauttia ilman tahattomia vaaratilanteita.

MUUT TYKY-PÄIVÄN VAIHTOEHDOT

Seikkailuratojen lisäksi puistoissamme on tarjolla muitakin aktiviteetteja kuten: Metsäjooga, Geokätköseikkailu sekä Paloheinässä jääkiipeilyseinä (kts. lisätietoa sivulta ”LISÄAKTIVITEETIT”). Voitte valita aktiviteetit lisäohjelmana tai niille ryhmäläisille, jotka eivät halaja korkeuksiin kiipeilemään. Mustikkamaalla käynti Korkeasaareen on helppo yhdistää seikkailupuistopäivään ja samalla saat vinkkejä kiipeilytekniikoihin alan ”ammattilaisilta” Apinatalossa:) https://www.korkeasaari.fi/

Molemmista puistoista löytyy kahvilapalvelut, paikka vaatteiden vaihdolle sekä wc-tilat. Paloheinässä on Paloheinän majalla myös kokoustila sekä suihkutilat. Myös paikoitustilat löytyvät molemmissa puistoissa aivan vierestä.

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Mikäli haluatte tilata ryhmällenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan lisäaikaa noin tunti.  Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Tyky-päivän varaukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi

VARAA KORKEEN TYKY-PÄIVÄ

Voit tehdä varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi. Voitte varata seikkailupuiston myös yksityiskäyttöönne TYKY-päivien tai virkistyspäivien merkeissä. Silloin voimme tarjota lisä- ja tukipalveluita päiväänne.

Meiltä löydätte liikunnanohjaajat sekä mahdollisuus muokata seikkailupuisto yrityksenne näköiseksi. Yksityistilaisuudet 4-12 h tarkoittaa n. 150-600 seikkailijaa Latvaradoilla ja 40-150 seikkailijaa Kantoradoilla (Mustikkamaa).

    LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

    KAHVIOISTA PIENTÄ PURTAVAA TAI TARJOILUT RYHMILLE

    Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa kattavat tilausruokamenut ja ravintolapalvelut ryhmille. Toimipisteissä toimii myös kahviot, missä on tarjolla lounasta ja maittavaa pikkupurtavaa.

    Paloheinän ulkoilumaja Kahvio TIkka