POLTTARIT

Järjestä päivän sankarille ikimuistoiset polttarit Korkeessa! Korkee on toiminut suosittuna polttareiden järjestämispaikkana josta on kiva jatkaa päivän ohjelmaa kunhan on ensin kannustanut päivän sankarin ennennäkemättömiin suorituksiin ja korkeuksiin! Luonnollisesti radoille ei saa mennä alkoholia nauttineena joka kannattaa ottaa huomioon päivän ohjelmaa ja aikataulua

Korkeee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa, kävelytien varrella Korkeasaaren eläintarhaan ja Korkeasaaressa käynti onkin helppo yhdistää seikkailupuistopäivään! Seikkailupuisto Paloheinä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa. Paloheinän maja toimii oivana keskuksena puiston vieressä ja tarjoaa myös mahdollisuuden saunoa ja ruokailla.

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata ryhmällenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan aikaa noin tunti lisää. Pieni sade ei polttareita haittaa ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Polttaripäivän vaihtoehtoinen aktiviteetti on suunnata Espoon Iso Omenan kauppakeskukseen viettämään jännityksentäyteinen päivä uudella Xgate Laserpeliareenalla! Laserpeli sopii kaikille ikään katsomatta ja on toimiva vaihtoehto mikäli ulkona sääennuste näyttää sateiselta. Katso tarkemmat tiedot https://xgate.fi/

Tilausruokamenun saat tästä:

Ryhmämenu Mustikka Ryhmämenu Paloheinä
Polttarivaraukset ja tiedustelut:
varaukset@korkee.fi tai 040 9310 230

Varaa ikimuistoiset polttarit!

Voit tehdä varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi sekä soittamalla numeroon 040 9310 230. Päivän jatkoa ajatellen Seikkailupuisto KORKEE Mustikkamaalta ja Paloheinästä on myös erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, tervetuloa!

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA