POLTTARIT

Järjestä päivän sankarille ikimuistoiset polttarit Korkeessa! Korkee on toiminut suosittuna polttareiden järjestämispaikkana josta on kiva jatkaa päivän ohjelmaa kunhan on ensin kannustanut päivän sankarin ennennäkemättömiin suorituksiin ja korkeuksiin! Luonnollisesti radoille ei saa mennä alkoholia nauttineena joka kannattaa ottaa huomioon päivän ohjelmaa ja aikataulua.

polttarit Korkeessa

 

KUMPAAN PUISTOON VEISIN POLTTARISANKARIN?

Molempien puistojen radoissa on saman verran tekemistä ja sopivat ensikertalaisesta kokeneemmallekin kiipeilijälle. Paloheinän radoilla on hieman suuremmat korkeuserot ja siellä pääset myös hyppäämään korkeimmalta eli 15 metristä! Itse seikkailuun aikaa kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Pieni sade ei polttareita haittaa ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät 

Molemmista puistoista löytyy kahviopalvelut, wc sekä paikka vaatteiden vaihdolle. Mustikkamaan puistossa ei ole suihkutiloja, mutta viereisen urheilukentän liikuntaloissa on mahdollisus virkistäytyä. Paloheinän ulkoilumajalla on myös suihkutilat.

LIIKENNEYHTEYDET

Korkeee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa aivan Korkeasaaren kupeessa ja puistosta onkin nopeat kulkuyhteydet Helsingin keskustaan esim. metrolla (lähimmät asemat Kalasatama ja Kulosaari) tai bussilla nro 16. Paloheinän puisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa. Autoilijoille löytyy runsaasti parkkitilaa aivan puiston vierestä ja keskustasta liikennöi linja nro 66. 

 

polttarijuhla Korkeessa

 

MUUTA POLTTARIOHJELMAA

Lisäaktiviteeteista (Metsäjooga ja Geokätköily) voitte valita osalle ryhmää vaihtoehtoista tekemistä tai toki yhdistää ne myös kiipeilyn kanssa. Mustikkamaalla on helppo vaihtoehto myös piipahtaa eläintarhassa jos oman tiimin apinoinnit ei riitä!   Tervetuloa!

Polttarivaraukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi

Varaa ikimuistoiset polttarit!

Helpoiten teet varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi. Päivän jatkoa ajatellen Seikkailupuisto KORKEE Mustikkamaalta ja Paloheinästä on myös erinomaiset kulkuyhteydet Helsingin keskustaan, tervetuloa!

    LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA