Latvaradat ®

KORKEE Latvaradat on sijoitettu 3-15 m korkeudelle. Yhdeksän eritasoista rataa antavat sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille. Radoista 3 ovat helppoja perusratoja, jotka soveltuvat erinomaisesti aloitteleville seikkailijoille sekä esim. perheille yhdessä edettäviksi.

Seuraavat 4 rataosuutta ovat hieman vaativampia ja haastavat tekniikkaasi sekä voimiasi perusratoja enemmän. Mitään mahdotonta emme ole kuitenkaan suunnitelleet, joten jos perusradat on läpäisty kunnialla ja voimaa vielä rukkasissa riittää niin uusien haasteiden kimppuun vain!

Viimeisten kahden radan haasteet vaativat jo fyysistä kuntoa sekä henkistä kanttia ja näille radoille mennäänkin tosimielellä.

Radoilta löydät myös muutaman erikoisen ja jännittävän Basehypyn!

KORKEE Latva -radat:

 • Seikkailijan vähimmäispituus Latva Junior -radoille (radat 1-3) on 110 cm (max. 130 kg). Ratojen 4-8 pituusvaatimus on 130 cm ja radan nro 9 suosituspituus 150 cm.
 • Vähimmäisikä 6-vuotta ( Huom! Alle 10-vuotiaalla tulee olla aikuinen mukana radoilla kiipeilemässä;  1 aikuinen / max 5 lasta )
 • tehtävien vaikeusaste: helppo / helpohko / haastava
 • yhteensä 80 tehtävää ja vaijeriliukua –  9 eri rataa
 • pisin vaijeriliuku (ZIP line) 100 m.
 • aikuinen voi tarvittaessa kulkea koko radan matkan seikkailijan lähistöllä ohjaamassa ja auttamassa
 • rata-alueella istumapaikkoja vanhemmille ja seikkailijoille
 • radat kulkevat 3-15m korkeudella
 • seikkailijoilla kiipeilyvarusteet: turvavaljaat, kypärä ja Smart Belay -turvalaite.

 

Lasten Seikkailumetsä:

Perheen pienimmille tarkoitettu rata (2-5v).

Rata kulkee maa-tasossa ja tarjoaa puuhaa pienille seikkailijoille sillä välin kun isommat seikkailevat Latvuksissa.

Radalta löytyy neljä tehtävää ja neljä liukurataa.

Radoilla ei käytetä turvavarusteita.

 

miltäköhän tuntuu hypätä helikopterista? täytyypä kokeilla…

ONKO TIEDOSSA TYKY-PÄIVÄT TAI TYÖPORUKAN VIRKISTYSPÄIVÄ?

Seikkailupuisto KORKEE tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksille hauskanpitoon vaikkapa Tyky-päivän tai virkistyspäivien merkeissä. Koulutetut ohjaajamme voivat myös vetää lisäohjelmaa ryhmällenne tai vaihtoehtoista toimintaa osalle ryhmää, mikäli kaikki eivät halaja korkeuksiin seikkailemaan.

Lue lisää

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA

Ota Yhteyttä

  SEIKKAILUPUISTO KORKEE

  Seikkailupuisto Korkee on vuonna 2014 perustettu pääkaupunkiseudun ensimmäinen köysiseikkailupuisto, jossa taitoja ja rohkeutta pääsee testaamaan kahdessa eri puistossa. Mustikkamaalta löytyy 4 lasten ja 10 aikuisten rataa ja yli 100 tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta aina 90 cm pituisesta seikkailijasta lähtien. Paloheinään seikkailupuistosta löydät 9 latvarataa ja alan uusimmat seikkailuelementit!

  Varaukset ja tiedustelut:

  varaukset@korkee.fi