SEIKKAILUA JA JÄNNITYSTÄ -PARAS LUOKKARETKI IKINÄ!

Varaa nyt ikimuistoinen ja luokan yhteishenkeä nostattava luokkaretki seikkailupuisto Korkeeseen Mustikkamaalle tai Paloheinään! Liikkuminen seikkailuhuvipuistossa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi edetä radoilla  omaan tahtiin itselleen sopiviksi katsomillaan radoilla. Eri tehtävät kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa hauskalla ja haastavalla tavalla samalla kun kaverit kannustavat eteenpäin.

Seikkailupuisto Korkee on rakennettu luontoa kunnioittaen yhteistyössä pitkän kokemuksen omaavan saksalaisen seikkailupuistorakentajan kanssa. Puisto täyttääkin kaikki seikkailupuistoja määrittelevät turvallisuusstandardit ja helppokäyttöinen turvajärjestelmämme ei anna kiipeilijälle mahdollisuutta irroittaa itseään turvavaijerista kesken seikkailun. Tämä takaa sen, että seikkailusta voi nauttia ilman tahattomia vaaratilanteita.

Seikkailupuisto Korkeee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa, kävelytien varrella Korkeasaaren eläintarhaan ja Korkeasaaressa käynti onkin helppo yhdistää seikkailupuistopäivään!

Seikkailupuisto Paloheinä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa. Paloheinän maja toimii oivana keskuksena puiston vieressä, ja uusimmat seikkailuradat pitävät huolen siitä, että tiedossa on ikimuistoinen ja hauska päivä!

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata luokallenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan noin tunti lisää. Tulostettava turvaohje löytyy sivuiltamme ja se tulee jokaisen huoltajan täyttää etukäteen. Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Luokkaretken vaihtoehtoinen aktiviteetti on suunnata Espoon Iso Omenan kauppakeskukseen viettämään jännityksentäyteinen päivä uudella Xgate Laserpeliareenalla! Laserpeli sopii kaikille ikään katsomatta ja on toimiva vaihtoehto mikäli ulkona sääennuste näyttää sateiselta. Katso tarkemmat tiedot https://xgate.fi/

Tilausruokamenun saat tästä:

Ryhmämenu Mustikka

Ryhmämenu Paloheinä

Luokkaretki varaukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi tai 040 9310 230

Varaa luokkaretki nyt kampanjahintaan!

Voit tehdä varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi sekä soittamalla numeroon 040 9310 230 .

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA