SEIKKAILUA JA JÄNNITYSTÄ -PARAS LUOKKARETKI IKINÄ!

Varaa ikimuistoinen ja luokan yhteishenkeä nostattava luokkaretki Mustikkamaalle tai Paloheinään!

Luokkaretki Korkeessa tarjoaa jännitystä turvallisessa ympäristössä. Liikkuminen yläilmoissa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi edetä radoilla  omaan tahtiin itselleen sopiviksi katsomillaan radoilla. Eri tehtävät kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa hauskalla ja haastavalla tavalla samalla kun kaverit kannustavat eteenpäin.

Seikkailupuisto Korkee on rakennettu luontoa kunnioittaen yhteistyössä pitkän kokemuksen omaavan saksalaisen seikkailupuistorakentajan kanssa. Puisto täyttääkin kaikki seikkailupuistoja määrittelevät turvallisuusstandardit ja helppokäyttöinen turvajärjestelmämme ei anna kiipeilijälle mahdollisuutta irroittaa itseään turvavaijerista kesken seikkailun. Tämä takaa sen, että seikkailusta voi nauttia ilman tahattomia vaaratilanteita.

luokkaretki vie yläilmoihin

SIJAINTI

Seikkailupuisto Korkeee Mustikkamaa sijaitsee Mustikkamaan saaressa, kävelytien varrella Korkeasaaren eläintarhaan ja Korkeasaaressa käynti onkin helppo yhdistää seikkailupuistopäivään! https://www.korkeasaari.fi/

Seikkailupuisto Paloheinä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskuspuiston kupeessa. Paloheinän maja toimii oivana keskuksena puiston vieressä, ja uusimmat seikkailuradat pitävät huolen siitä, että tiedossa on ikimuistoinen ja hauska päivä!

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN LUOKKARETKEÄ

Itse seikkailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata luokallenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan noin tunti lisää. Tulostettava turvaohje löytyy sivuiltamme ja siihen on oppilaan ja hänen huoltajansa hyvä tutustua etukäteen. Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).

Tilausruokamenun saat tästä:

Ryhmämenu Mustikka

Ryhmämenu Paloheinä

 

Luokkaretki varaukset ja tiedustelut:

varaukset@korkee.fi tai 040 9310 230

Varaa luokkaretki nyt kampanjahintaan!

Voit tehdä varauksen oheisella lomakkeella tai suoraan sähköpostilla varaukset@korkee.fi sekä soittamalla numeroon 040 9310 230 .

    LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA JA INSTAGRAMMISTA